Västvatten AB

Här kommer en chans till… En av våra drifttekniker sökte och fick den tjänst vi senast annonserade ut på vår avdelning – och nu behöver vi istället fylla hans skor. Är du den drifttekniker vi söker till våra avloppsreningsverk på Omholmen och i Hunnebostrand?

En del av något större

Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. För att vi alla ska ha rent vatten både idag och imorgon. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Bra på att hitta lösningar

Hos oss ansvarar du bland annat för drift, tillsyn, underhåll, reparation och optimering av våra avloppsreningsverk och avloppspumpstationer. Jobbet är fritt och omväxlande med mycket eget ansvar – och arbete både inomhus och utomhus.

I jobbet behöver du ha hög servicekänsla och bra ordningssinne. Du är engagerad, kan fatta egna beslut och hitta lösningar på problem som uppstår. Noggrannhet och ansvarstagande är andra egenskaper som stämmer bra in på dig. I tjänsten ingår beredskap som är gemensam med vattenverket. Förutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter vill vi att du har B-körkort, datorvana och bra svenska i både tal och skrift.

Krav

 • Gymnasieutbildning
 • B-körkort
 • Datorvana
 • Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande

Utbildning eller erfarenhet inom:

 • VA
 • Processindustri
 • Drift
 • Mekaniskt underhåll

Dreamteam

Som drifttekniker hos oss på avloppsavdelningen är du en del av ett gäng på 17. I Sotenäs jobbar du närmast 4 av oss – och vi har ett nära samarbete i både planerade och oplanerade arbeten. En och annan fika hinner vi såklart också med.

För oss är det mycket viktigt hur du är som person, så att du trivs med oss och vi med dig. Vi ser fram emot att få veta mer om dig i din ansökan!

Ansökan

Ansökan via ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna i ansökningsformuläret.

Övrigt

I tjänsten ingår beredskap för vatten- och avloppsreningsverk i Sotenäs kommun.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. ök.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5
Kontakt
 • Daniel Olsson, driftledare, 0522-63 88 75
 • Kenneth Öhman, driftchef, 0522-63 88 61
Facklig företrädare
 • Sandra Zachrisson, Vision, 0522-63 88 74
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-27

Tillbaka till lediga jobb